tiistai 5. helmikuuta 2013

Runebergintorttu





Eka kertaa elämässäni tein Runebergin torttuja ja kylläpä tuli hyviä. En koskaan ole ollut näiden suuri ystävä, mutta sepä lieneekin kiinni resptistä. Kaupoista saa aika eri makuisia ja eri kosteusasteilla. Tämä on tällainen "lapsiystävällinen" versio. Resepti on Yhteishyvästä ja voipi katsoa tuosta linkistä, ohjeet oikein kuvien kera.
 
Hyvää Runebergin päivää!

2 kommenttia:

  1. Selvästikään et ole mikään "aivan tavallinen" kotiäiti! Ihan ilmeistä on, että olet paljon tavallista taidokkaampi kotiäiti. Ihanilta näyttävät :)

    (Tavallisen mittapuuna käytän visiota siitä, millainen itse olisin, jos olisin kotona. Kyllä en leipoisi, ja vaikka leipoisinkin, ei tuotoksia kellekään kehtaisi näyttää :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liina kauniista sanoistasi :)

      Taidanpa siltikin olla hyvin tavallinen, aika keskinkertaisia tuotoksia nämä ovat kun katselen mitä täältä netistä blogien sivuilta löytyykään, niihin verrattuna olen hyvinkin amatööri.

      Mutta siis omaksi iloksi ja josko sitä muille* esittelemällä saisi aikaiseksikin jotain ja vähän monipuolisempaa kuin yleensä.

      *Jos siis tänne blogiini kukaan löytää ;) Ainakin sinä kertaalleen. Jääpähän itselle reseptit kätevästi talteen.

      Poista