tiistai 18. joulukuuta 2012

Fudget





Innostuin kokeilemaan Lämmöllä tehtyä -blogin fudgeja. Niiden kohdalla en malttanut keitellä seosta riittävän kauaa joten pitihän fudgejen tekemistä kokeilla uudelleen. Tuon ohjeen seoksesta tuli siis oikein hyvää, mutta massa jäi liian pehmeäksi liian lyhyen keittoajan vuoksi.

Tein Pirkka-lehden ohjeen mukaan muutoin mutta laiton vain levyllisen maitosuklaata en muita lisukkeita. Yllättävän kauankin minun piti keitellä sitä seosta, jotta nokare pysyi koossa veteen pudottaessa. Tuli oikein hyvää ja päätin viedä nämä kyläreissulla viemisiksi ja positiivisen palautteen johdosta innostuin keittelemään vielä fudget hasselpähkinävalkosuklaasta ja minttukrokanttisuklaasta. Nyt on sitten mukavia jouluviemisiä ja ne ovat omassakin kahvipöydässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti